Sauzen bij pasta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[b:2e954cc1be][color=red:2e954cc1be][size=19:2e954cc1be][u:2e954cc1be]Broccolisaus[/u:2e954cc1be][/color:2e954cc1be][/size:2e954cc1be][/b:2e954cc1be] De hierboven genoemde saus komt bij ons al sinds jaren regelmatig op tafel, dus je wilt dan ook wel eens wat anders. 350 gram rundergehakt 1 of 2 grote uien 500 gram broccoli 1 blik tomaten paar teentjes knoflook zout, peper en pizzakruiden paar eetlepels slagroom slaolie Snipper de ui en de knoflook, snij de broccolie in stukjes en was ze. (U weet dat de stelen van broccoli, in dunne plakjes gesneden, zonder meer te gebruiken zijn?) Verhit wat olie in een braadpan, voeg het gehakt toe, maak het los (gewoon in hakken) en bak het tot het een grijzige massa is. Voeg de ui, knoflook en broccoli toe, paar minuten meebakken. Draai het blik tomaten open, snij de tomaten enigszins fijn (gewoon met een mesje hakken, dus). Voeg de slagroom, zout en peper toe, en laat de zaak een minuut of 15 pruttelen.

Sauzen bij pasta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept