Salade met kip, walnoot en rucola

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar in een grote pan met kokend water zonder deksel. Laat de pasta uitlekken. Spoel af onder koud water. Laat opnieuw uitlekken. Bak ondertussen de kippenborstfilets op een voorverhitte, ingevette grillplaat(of grill, barbecue)tot ze helemaal bruin en doorbakken zijn. Laat 5 minuten staan, snijd in dunne plakkjes. doe de kip en de pasta samen met de walnoten, de andijvie, de rucola en de overgebleven, vermengde ingrediënten in een grote schaal. Schep alles voorzichtig door elkaar.

Salade met kip, walnoot en rucola is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept