Roodbaars met witloof en gember

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het witloof in grove stukken en stoof het 3 minuten in olijfolie. Voeg de gember toe en laat terug 3 minuten stoven. Voeg enkele druppels balsamico-azijn toe en laat gaar stoven. Meng de honing eronder en breng op smaak met peper en zout. Kook de krielaardappelen gaar, laat ze uitlekken en bak ze goudbruin. Kruid de roodbaarsfilets, haal ze door de bloem en bak ze krokant in olijfolie. Schik het witloof op het bord, leg de roodbaarsfilet erop en de krielaardappelen ernaast. Versier eventueel met reepjes geblancheerde prei, wortel en paprika en een half stronkje gestoofd witloof.

Roodbaars met witloof en gember is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept