RUMTOPF

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin in de maand juni met de aardbeien.Doe ze in de rumpot met 250 gr suiker en laat dit een uurtje intrekken.Schenk er daarna zoveel rum op totdat alles net onderstaat.Tip,leg een schoteltje op de vruchten zodat ze niet gaan drijven.Open de rumpot de eerste 14 dagen niet.Zet weg op een koele plaats.Juli:voeg de aalbessen toe met weer 250 gr suiker en rum tot alles weer net onder staat.Augustus: de ontpitte pruimen.September:de peren.Volg steeds de werk wijze zoals beschreven bij het andere fruit.U kunt natuurlijk ook ander zomerfruit toevoegen.(doe geen sterk gekleurd zacht fruit toevoegen)dit geeft een minder mooi uiterlijk.Voeg in november nog eens een 1/4 fles rum toe en wacht op de feestdagen om al dit lekkers te proeven. Gewoon in bowlglas.Serveer bij ijs,of als ganering bij ander toetje,de mogelijk heden zijn eindeloos

RUMTOPF is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rumtopf
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Witte Rumtopf
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Rumtopf
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
0-10 min -
Bekijk recept

SOS Piet - Rumtopf
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rumtopf
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Witte Rumtopf
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sangria
0-10 min -
Bekijk recept