Rumcake

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter 1 uur tevoren uit de koelkast halen. De oven voorverwarmen op 180°C. Een grote kom uitspoelen met warm water en dan met een houten lepel de boter in stukjes roeren. Dan de suiker en dan de eireren een voor een toevoegen. De bloem met de vanillesuiker mengen en dan erbij voegen. De gekonfijte vruchtjes en de rozijnen goed door het deeg mengen, alles overbrengen naar een cakevorm en 1u15 in de oven zetten. Direkt daarna de cake uit de vorm halen en laten afkoelen. Als de cake afgekoeld is overstrooien met bloemsuiker.

Rumcake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Captain Morgans Rumcake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Rumcake
0 min
Bekijk recept
Rumcake 3
0 min
Bekijk recept
Rumcake
0 min
Bekijk recept

Captain Morgans Rumcake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Rumcake
0 min
Bekijk recept
Rumcake
0 min
Bekijk recept
Rumcake
0 min
Bekijk recept