Couscous met geroosterde pompoen en paddenstoelen

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Snijd ondertussen de pompoen in parten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant en snijd de schil er af. Snijd het vruchtvlees in gelijke stukken. Snijd de uien in dunne ringen. Halveer de grote champignons en paddenstoelen. Verdeel de pompoen, ui en alle paddenstoelen over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de oregano en besprenkel met de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep om. Rooster ca. 15 min onder de grill. Schep regelmatig om. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime schaal. Roer los met een vork. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd ook fijn. Verhit de rest van de olie in een wok. Roerbak de couscous met de paprikapoeder en de helft van de bieslook en munt 3 min. op middelhoog voor. Serveer de couscous in een kom op diep bord. Verdeel er de groenten met vocht en de rest van de verse kruiden over.

Couscous met geroosterde pompoen en paddenstoelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept