Roergebakken hamlapjes met rijst en knapperige gro

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst in ruim kokend water met een snufje zout gaar (exacte bereidingstijd staat op de verpakking). Afgieten en laten uitlekken. Snijd de hamlapjes in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de blokjes vlees 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de groenten toe en roerbak ze 3 minuten mee. Schep de boemboe erdoor. Voeg de rijst toe en roerbak het geheel nog 2 minuten. Besprenkel met het limoensap en schep de koriander erdoor. Strooi de emping of kroepoek erover.

Roergebakken hamlapjes met rijst en knapperige gro is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofsalade met aardappel, appel, kip en peterselie
Bekijk recept
Witlofsalade met aardappel, appel, kip en peterselie
Bekijk recept
zoete stoofvlees
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse macaronisalade
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept