Rode uien wijnsoep met Camembert

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verhit de olijfolie in een ruime pan en roerbak hierin de uiringen een tiental minuten, voeg er de look aan toe en bak nog een tweetal minuten, overgiet met de wijn en breng aan de kook, laat sudderen tot de uien zacht zijn en schenk er de warme bouillon bij.
- Breng op smaak met peper en zout en verdeel over vuurvaste kommen, leg in elke kom een sneetje frans brood samen met de camembert en plaats onder een hete grill tot de kaas gaat smelten.
- Garneer met verse tijm en serveer.

Rode uien wijnsoep met Camembert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept