Rode poon met knolselder en tomaatjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De knolselderij besprenkelen met citroensap .De staafjes in een magnetronschaal leggen, kruiden met nootmuskaat, peper en zout .Bevochtigen met een weinig water, afdekken en drie min in de magnetron bij 850 W beetgaar laten worden .De rode ponen op het bed van de knolselderij schikken .De ponen afwisselend kop op staart leggen met de buikopening naar het midden van de schaal .Het geheel overgieten met room en eventueel verder op smaak brengen .Afdekken en 7 min laten garen bij 850W .
- Twee tomaatjes halveren, uitpellen, opvullen met knolselderijstaafjes en een minuut in de magnetron bij 850W verhitten .De overige tomaten in reepjes snijden .De reepjes onder de saus van de rode poon schikken en een lepeltje saus er rond gieten .Afwerken met de gevulde tomaatjes en gehakte peterselie .
- Serveren met groene tagiatelle.

Rode poon met knolselder en tomaatjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept