rijstpap

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

spoel de rijst onder stromend water,laat uitlekken ; beboter de bodem en wanden van een hoge pan en breng er de melk met de opengesneden vanlillestok in,aan de kook ; voeg er de rijst,een snuifje zout,de boter,saffraan en kaneel aan toe ; breng onder regelmatig roeren aan de kook ; dek af ; zet in een oven van 200 °C en laat in 30 minuten gaar worden ; voeg er na 20 minuten de suiker bij en goed roeren ; giet eventueel in individuele vormen en laat afkoelen in de ijskast. serveer met donkere kandijsuiker, fijngeraspte sinaasappelzeste en in boter gebakken en licht gesuikerde plakken sinaasappel.

rijstpap is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept