Reuzenbrochettes met rundvlees, gedroogde vruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wikkel de pruimen en vijgen in het spek. Laat het rundvlees grotendeels ontdooien. Snij het vlees in stukken (+- 4 cm) en steek afwisselend een omwikkelde pruim en vijg op de spies. Bestrooi met de Provençaalse kruiden en 1 koffiel. paprikapoeder. Snij de tomaten in blokjes. Snipper de ui fijn. Snipper de basilicum fijn. Stoof de ui in 1 eetl. olijfolie. Voeg de tomatenstukjes, de tomatenpuree, de sojasaus, de suikerklontjes, 1 koffiel. paprikapoeder, de mierikswortel, het laurierblaadje, de tijm, de provençaalse kruiden en 2 eetl. water toe. Dek af en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Werk af met de basilicum en kruid met peper en zout. Bak de brochettes op een hete barbecue gedurende 2 min. aan elke kant (licht gebakken) of langer indien u van goed doorbakken houdt. Serveer de brochettes met de pikante tomatensaus samen met een groene sla en een gevulde aardappel. U kan de sla naar smaak ook bestrooien met wat fijngehakte noten.

Reuzenbrochettes met rundvlees, gedroogde vruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Reuzenbrochettes
20-30 min -
Bekijk recept