Reepjes van kalfsvlees in roomsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de champignons in dunne plakjes en snipper de ui en de knoflook. Het in dunne plakjes gesneden vlees licht kruiden met zout, peper en paprikapoeder.
- Doe de bloem in een schaal en meng het vlees hier doorheen.
- Laat de boter uitbruisen in een koekepan en braad het vlees snel aan onder voortdurend roeren tot het goed begint te kleuren. Na 2 minuten de ui, knoflook en ontbijtspek toevoegen en laat dit nog 3 minuten meebakken en goed blijven doorroeren.
- Voeg de champignons erbij.
- Blus het geheel af met 1 dl. witte wijn, en laat het geheel licht inkoken Voeg daarna de room toe. Weer doorroeren en het geheel nog 5 minuten op een laag vuur laten doorkoken.
- Op smaak brengen met wat peper, zout en wat druppels citroensap.
- De fijngehakte peterselie erover strooien en direct serveren. **tip:** - Smaakt natuurlijk heerlijk met r?sti of noedels maar u kunt ook best een andere pasta soort gebruiken zoals vlinder-macaroni, geef er een frisse komkommersalade bij.

Reepjes van kalfsvlees in roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept