Ratatouillepuree met lamskoteletjes en olijfboter

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de zachte boter met de olijven en het citroensap, kruid met peper en zout, wikkel in aliminumfolie tot een worst en laat opstijven in de koelkast. Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan, stoof hierin de ui en de look zonder te laten kleuren, voeg de rest van de groenten toe, bak ze in 10 minuten knapperig gaar en meng ze dan door de warme aardappelpuree, roer er de verse kruiden door en breng op smaak met peper en zout. Kruid de koteletjes en bak ze op een hoog vuur goudbruin aan beide zijden in olijfolie. Verdeel de de koteletjes over de borden, schep er de ratatouille naast en leg op elk lamskoteletje een plakje olijfboter. Serveer onmiddelijk !

Ratatouillepuree met lamskoteletjes en olijfboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Entrecote met ansjovis, dragon en olijfboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouillepuree Met Lamskoteletjes En Olijfboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes Met Olijfboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kip Met Groene Olijfboter
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouillepuree Met Lamskoteletjes En Olijfboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept