Mayonaise van Kreeft

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kreeft. Maak de mayonaise. Kook de eieren in tien minuten hard. Was de tomaten en snij ze in plakjes. Was de sla en snij ze in hele dunne julienne. Haal het kreeftevlees uit het pantser en snij het in plakjes. Ontpit de olijven. Beleg de bodem van de serveerschaal met sla. Deponeer hierop in het midden de kreeft. Snij de eieren in schijfjes. Leg deze om de kreeft op de rondjes tomaat. Garneer de kreeft naar smaak met olijven, kappertjes en filets van ansjovis. Laat in de koelkast goed koud worden. Serveer er apart de mayonaise bij.

Mayonaise van Kreeft is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept