Geroosterde karbonades met peperonata

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui in halve ringen en de paprika's in repen. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan olie en fruit hierin de ui en paprika 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg knoflook en de tomatenblokjes met vocht toe en doe de deksel op de pan.
  • 2 Stoof de peperonata 10 minuten. Verhit een grillpan. Wrijf de karbonades in met de rest van de olie, de andere teen knoflook en peper en zout naar smaak. Rooster ze aan beide kanten bruin en gaar in ca. 10 min. per kant. Breng de peperonata op smaak met de azijn, zout en peper en schep de penne erdoor. Snijd de karbonades van het bot, snijd het vlees in repen en serveer ze bij de pasta.

Geroosterde karbonades met peperonata is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperonata
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peperonata (gestoofde paprika)
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept