Pasta met kruidige pompoensaus en geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de pompoen in stukken van ca. 4 cm, verwijder draden en zaden en schil de stukken eventueel. Fruit in een braadpan de uien in 2 el olie, schep de stukken pompoen erbij en roerbak ze gaar in ca. 10 minuten. Schenk de sugo Isolana erbij, voeg eventueel wat water toe als het te dik is en breng de saus al roerend tot tegen de kook aan. Dek de pan af en stoof het gerecht, zonder koken, nog ca. 5 minuten. Voeg de laatste 3 minuten de tuinerwten toe. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet ze af en meng er de rest van de olie door. Verdeel de pasta over 4 borden. Breng de pompoensaus op smaak met zout en peper en schep de saus op de pasta in de borden. Verkruimel de geitenkaas erover.

Pasta met kruidige pompoensaus en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept