Quorn met paprika en aubergines in saffraansaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de aubergines in staafjes.
- Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten uit de paprika’s en snij ze in reepjes.
- Pers de sinaasappels uit.
- Snipper de ui fijn.
- Laat de olijven uitlekken. Verhit de olie in een wok of een brede, hoge braadpan. Bak de ui en de geperste look al roerend gedurende 1 min. Voeg de aubergines, de paprika’s, de quorn (diepgevroren: niet ontdooien), de cayennepeper en het paprikapoeder toe. Bak 2 min. al roerend. Voeg het sinaasappelsap, de olijven, de rozijntjes, de peper en het zout toe en laat afgedekt 10 min. sudderen. Voeg de saffraandraadjes toe, roer goed om en laat 3 min. sudderen. Bestrooi met peterselie en dien op met couscousmeel. Een bijzonder lekker, licht en eenvoudig gerecht, dat u ook in de wok kunt bereiden. De rozijntjes kunt u vervangen door ontpitte dadels of abrikozen.

Quorn met paprika en aubergines in saffraansaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept