pompoentaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de oven voor op 200ºC. Prak de feta met een vork op een bord (grof) Rasp de pompoen tamelijk fijn Rasp de kaas fijn Knip de verse munt fijn Fruit de gesnipperde ui zachtjes in twee eetlepels olijfolie, niet bruin laten worden en ongeveer 3 minuten zachtjes laten stoven Vet een springvorm of ronde ovenschaal in met olijfolie Klop de eieren los Meng pompoen, kaas, gefruite ui, feta, munt, eieren, bakmeel, olijfolie en oregano. Breng op smaak met zout en peper, voorzichtig met zout, even proeven Schep het mengsel in de vorm en strijk de bovenkant glad Strooi het sesamzaak erover Bak de “taart” in ca. 40 minuten gaar en bruin op 200ºC. (Als het teveel is, vries een paar punten in.) Serveren met groene of aardappel-salade, olijven en eventueel rijst of stokbrood. N.B. Ook lekker met courgette inplaats van pompoen.

pompoentaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met witte kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met pecannoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met witte kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met pecannoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept