Passiefruit saus voor vleesgerechten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het passiefruitsap met de maizena in een pan. Voeg het limoensap, bruine suiker en de soyasaus toe. Breng het mengsel aan de kook en laat het koken totdat de jus helder wordt. Smaakt verrukkelijk bij varkenslapjes, steaks of bij de barbecue.

Passiefruit saus voor vleesgerechten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groene saus uit Piemonte
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde tomaten met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saus bij vleesgerechten
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Demi-glacesus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Espresso-amandeltaart met passiefruit
20 min -
Bekijk recept
Witte chocolademousse met passiefruit
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanillemascarpone met passievrucht
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Passiefruit cocktail
0 min
Bekijk recept