Parelhoen met gedroogde perziken

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snipper de ui en snij de wortelen in reepjes - Breng de parelhoenen op smaak met peper en zout.
- Roerbak de ui met de wortelen in de helft van de olie, maak de pan leeg, doe er de resterende olie in en bak dan de parelhoenen aan alle kanten goudgeel aan.
- Voeg de groenten terug toe alsook de cognac, de bouillon, de look, de kruiden en de perziken, dek af met aluminiumfolie en schuif alles in de oven gedurende 30 minuten.
- Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie of vetstof.
- Neem de hoenen uit de pan en hou ze warm.
- Zeef de saus en mix ze glad, voeg er dan de pijnboompitten aan toe en dien op.

Parelhoen met gedroogde perziken is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept