Papilotte van zalm met prei en kaas

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers het sap van 1 sinaasappel en schil de andere heel dik. Snij er de partjes vruchtvlees met een scherp mesje tussen de vliezen uit. Schil de gember en snij in heel fijne reepjes. Snipper de koriander fijn. Snij de preiwitten in heel fijne ringetjes. Verwarm 1 eetl. olijfolie en laat de preiringetjes even stoven. Voeg het sinaassap toe, de gember en de honing en laat afgedekt gedurende 5 min. zachtjes stoven. Kruid met peper en zout. Leg 4 vellen aluminiumfolie klaar. Verdeel op elk vel ¼ van de prei (met het stoofvocht) en de sinaaspartjes. Leg er een diepgevroren zalmfilet bovenop. Plooi de papillotes goed dicht en bak gedurende 25 min. op een niet te hete barbecue (of in een oven van 200 °C). Maak de pakjes open, versier met de koriander en serveer met basmatirijst. Tip: Vervang de prei door 1 à 2 venkelknollen.

Papilotte van zalm met prei en kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Zalm in papilotte
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm en papilotte
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm In Papilotte
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papilotte Van Vlaamse Frieten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept