Panini met zalm en geitenkaas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.

Panini met zalm en geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met ananas
15 min -
Bekijk recept
Panini met mozzarella
20 min -
Bekijk recept
Panini met ricotta, citroen en aspergetips
20 min
Bekijk recept