Paddestoelrisotto met mascarpone en hazelnoten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat alle ingredi?nten voor de bouillon 30 min. zacht koken in 1,5 l. water. Verwijder de groenten. Hou de bouillon tegen het kookpunt tijdens de bereiding van de risotto. Snij het pompoenvlees in blokjes van 1 cm. Fruit ze in de helft van de boter tot ze zacht zijn. Fruit de ui in de rest van de boter. Voeg knoflook, fijngehakt citroengras, peper en gember toe (5 min.). Doe de rijst erbij en roer tot alle korrels bedekt zijn met boter. Deglaceer met witte wijn en laat inkoken. Voeg een pollepel bouillon toe en roer tot het vocht is opgenomen door de rijst. Herhaal deze handeling gedurende 10 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en wacht tot die is opgenomen alvorens verder te werken met de bouillon. Na 10 ? 15 minuten is de rijst beetgaar. Hak de ingredi?nten voor de gremolata fijn, meng en strooi over de risotto.

Paddestoelrisotto met mascarpone en hazelnoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelrisotto Met Mascarpone En Hazelnoten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept