Ossenhaas met kruiden uit de oven

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie en bak de ossenhaas aan alle kanten aan. Verwarm de oven voor op 110°C. Meng peterselie, ei en paneermeel met zout en peper. Rol de ossenhaas erdoorheen, zodat alle kanten met kruiden bedekt zijn. Zet het vlees 30 minuten in de oven. Doe voor de saus de fond, cognac, wijn, knoflook en 200 g paddenstoelen in een pan en breng aan de kook. Laat 20 minuten zachtjes koken en maak fijn met de staafmixer. Wrijf de saus eventueel nog door een zeef. Verwarm de saus opnieuw en kook de resterende paddenstoelen nog 1 minuut mee. Voeg als de saus te dik wordt een beetje bouillon of water toe. Breng op smaak met zout en peper.

Ossenhaas met kruiden uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min Voorgerecht
Bekijk recept