Open vruchtentaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- verwarm de oven voor op 180°C. Vet de taartvorm in met boter of margarine - **Voor de taartbodem:** - zeef de bloem, de Backin Bakpoeder, de kristalsuiker, de Vanillesuiker en het zout boven een kom - Snijd de boter met twee messen in de bloem tot kleine korreltjes. Voeg het water toe en kneed snel tot een samenhangend deeg.
- Bestuif het werkvlak met wat bloem. Rol het deeg uit tot een lap en bekleed de taartvorm hiermee - Leg een stuk bakpapier op de deegbodem en vul de vorm met de blindvulling van de gedroogde peulvruchten - Plaats de taartbodem op een rooster in het midden van de oven en bak hem in ca. 20 minuten gaar. Verwijder de blindvulling en het bakpapier. Keer de taartbodem op een taartrooster en laat afkoelen.
- **Voor de vulling:** - maak vers fruit naar keuze schoon en besprenkel eventueel met citroensap, of laat vruchten uit blik goed uitlekken in een zeef. Verdeel het fruit over de taartbodem - Bereid de gelei van het vruchtensap en de Taartina helder volgens de gebruiksaanwijzing op het zakje.
- Schenk de gelei over het fruit.
- Serveer met stijfgeklopte slagroom

Open vruchtentaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kirans Afrikaanse vruchtentaart
2 uur-
Bekijk recept
Open vruchtentaart met vier soorten fruit
1u12 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtentaart zoals bij de (goede) bakker.
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtentaart Met Honing En Amandelen
20-30 min -
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept