Op zeezout gegaarde aubergine met geitenkaas en kl

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Spoel de aubergine, droog hem en snijd de twee uiteinden eraf, snijd de groente eerst horizontaal en dan verticaal doormedden, on vier gelijke stukken te krijgen.
- Bestrooi een bakplaat pet het zeezout, leg er de stukken aubergine op met het vruchtvlees naar beneden en laat 20 minuten garen in een oven van 200°C.
- Pel ondertussen de tomaten, snijd ze in vieren, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in dikke reepjes.
- Laat de tagliatelle al dente koken en houd warm.
- Neem de gegaarde stukken aubergine uit de oven en schraap al het zout eraf, hol met een lepeltje het vruchtvlees uit de stukken groenten (tot halverwege de dikte).Prak of pureer het vruchtvlees fijn, kruid met peper en een snuif provençaalse kruiden, vul de uitgeholde stukken aubergine met de puree.
- Versnijd de geitenkaas in vier porties en verdeel ze over de auberginestukken, bestrooi met sesanzaadjes en plaats de groente onder de hete ovengrill tot de geitenkaas begint te smelten en een bruin korstje heeft gekregen.

Op zeezout gegaarde aubergine met geitenkaas en kl is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginekaviaar met feta en walnoten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broa
35 min
Bekijk recept
Eendenfilet met specerijen, wortelpuree met komijn, gember en koriander
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Uiengratin
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept