Oosters Varkens Haasje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de ketjap, honing, tomatenpuree, knoflook, sambal en zout door elkaar. Smeer het vlees hiermee in en laat het 30 min of langer intrekken. Fruit de ui in de hete boter, temper het vuur en braad de haasjes rondom mooi bruin. Giet 1 dl water erbij en laat het zachtjes 20 min sudderen, Roer wat over is van de marinade er door. Aangevuld met lekkere frisse ijsbergsla met dressing en gebakken aardappeltjes om je vingers bij af te likken. Het is echt een super lekker gerecht.

Oosters Varkens Haasje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofpotje met tuingroenten, groentepannetje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met sinaasappel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept