Nectarinelasagne met vanille-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de nectarines, snijd ze in de breedte in twee, ontpit ze en snijd de twee uiteinden eraf. Snijd beide helften in schijfjes waarbij u de vorm van de vrucht behoudt.
- Klop de room op met de suiker.
- Op elk bord maakt u de nectarine terug heel met slagroom tussen elk schijfje.
- Koel bewaren.
- Net voor het opdienen legt u twee bolletjes vanille-ijs naast elke nectarine en versiert u de borden met een paar rode vruchtjes.

Nectarinelasagne met vanille-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept