Limburgse boekweitkoek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

roer de bloem en de botermelk met een schuimklopper tot een luchtig beslag, voeg er een snuifje zout bij. doe de boter in de pan en bak de spekstukjes uit, giet hierop het boekweitdeeg en bak op een goed vuur, dien op met perensiroop

Limburgse boekweitkoek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boekweitkoek
0 min
Bekijk recept
Kempense boekweitkoek
0 min
Bekijk recept
Kempense boekweitkoek
0 min
Bekijk recept
Bookeskook met spek
0 min
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min Bijgerecht
Bekijk recept