Lange vingers

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Splits de eieren.
- Klop de dooiers met de helft van de suiker tot een dikke, bleke cr?me.
- Klop de eiwitten stijf met de rest van de suiker.
- Schep het dooiermengsel door het eiwitschuim en spatel er vervolgens snel en luchtig de gezeefde bloem door.
- Schep het alom verkregen beslag in een spuitzak voorzien van een glad spuitzakmondje en spuit het beslag in korte smalle staafjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bestrooi de koekjes met fijne tafelsuiker en bak ze ca. 20 minuten in een op 160?C voorverwarmde oven tot ze lichtbruin en gaar zijn.
- Laat de koekjes uitdampen en afkoelen op een rooster.
- Garnituur: chocoladestrooisel, rozet slagroom, poedersuiker.

Lange vingers is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Muesli muffins met yoghurt
40 min
Bekijk recept

Snackgroenten
10 min Snack
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept