Lamsrack met pistache crumble

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het brokkeldeeg 6 minuten af op 180°C, laat afkoelen, verkruimel en meng met de fijngehakte nootjes. Voeg de gehakte dragon toe en maak er met het eiwit een stevig “deegje” van. Bak de lamsracks kort aan, breng op smaak met zout en versgemalen peper en reserveer de jus. Dep het vlees droog en plak de crumble erop. Laat de racks in de oven verder garen en krokant worden. Trancheer het vlees en serveer met eigen jus.

Lamsrack met pistache crumble is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met salsa verde
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met tuinbonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept