Lamskoteletjes op bedje van koolrabi met salie

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de koolrabi's, snij ze in kleine blokjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Spoel en laat de koolrabi uitlekken in een vergiet. Pel de knoflook en snij in plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snij in ringetjes. Snij de salie in reepjes. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olie en roerbak hierin de koolrabi gedurende 1 minuut. Voeg 3/4 van de bosuitjes en de helft van de salie toe en laat het geheel gedurende 4 minuten op een matig vuur bakken tot de koolrabi begint te kleuren. Wrijf de lamskoteletjes in met mosterd en spijs met peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin de lamskoteletjes mooi rosé. Spijs met zout, hool het vlees uit de pan en laat het vlees even rusten op een warme plaats. Verdeel de koolrabibereiding over de borden en schik er de lamskoteletjes op. Garneer met de rest van de salie en de ringetjes bosui. Serveer met rijst of aardappelpuree.

Lamskoteletjes op bedje van koolrabi met salie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept