Lamshaas met gember

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de peultjes. Kook ze in ruim water met zout in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze met koud water af en laat ze uitlekken. Snijd de bosuitjes in stukken van 3 cm. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de limoen uit. Schil de gemberwortel en rasp hem fijn. Hak de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en gember zachtjes tot het gaat geuren. Voeg de lamshaasjes toe en bak ze op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten bruin en van binnen rosé. Bak de bosui 2 minuten mee. Schep de limoenrasp, 1 eetl. limoensap, de sherry, de sojasaus en de peultjes erdoor. Roerbak alles nog 1 minuut. Strooi de koriander erover. Lekker met jasmijnrijst of pandanrijst en komkommersalade met munt.

Lamshaas met gember is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamshaas Salade Met Honingmosterddressing
20-30 min -
Bekijk recept
Lamshaas, Provencaalse
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne Klassiek
0-10 min -
Bekijk recept