Kalfsschenkel op z'n Milanees

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de kalfsschenkelstukken in hete margarine tot ze een mooi kleurtje hebben en voeg er daarna tijm, laurier, peterselie en het glas wijn aan toe. Laat het geheel gaarstoven met het deksel op de pan Intussen kookt u de spaghetti in water met een weinig zout gaar. De spaghetti moeten droog zijn. Roer er nu een weinig tomatenpuree onder en wat margarine. Verwijder van het vuur en schep er de geraspte kaas onder De spaghetti op een dienschotel uitstorten en garneren met een Milanese garnering, bestaande uit gesneden gare champignons (eventueel truffels) en de in reepjes sesneden hesp. Bestrooi het geheel nog eens met wat overgehouden kaas. Op een afzonderlijke schotel wordt de kalfsschenkel geschikt en overgoten met de lichtjes gebonden braadjus

Kalfsschenkel op z'n Milanees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Milanees Kalfsnierstuk
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone Op Z'N Milanees
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Risotto Op Z'n Milanees
20-30 min -
Bekijk recept
Ossobuco Op Z'n Milanees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Peposo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peposo met ui en kruidnagel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschenkel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept