Kalfslever met Rodenbach

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien in halve ringen en fruit ze glazig in een flinke klont boter. Doe er een takje tijm en rozemarijn bij en blus met de helft van het bier. Laat een klein half uurtje heel rustig sudderen. Kruid intussen de lever met peper en zout en haal het vlees door bloem. Bak krokant in hete boter en zorg ervoor dat het vlees binnenin sappig blijft. Houd het vlees warm en blus de pan met de rest van het bier en de kalfsfond. Laat inkoken tot sausdikte en giet door een zeef. Werk de saus af met enkele klontjes koude boter en breng op smaak met peper en zout. Serveer het vlees op de uien en werk af met de saus. Serveer met een gekookt aardappeltje en tuinkers.

Kalfslever met Rodenbach is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes met Rodenbach
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gehaktballen in de rodenbach
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodenbach-Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept

Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept