kalfschenkel met wijn en citroen

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees door de bloem en schud overtollig bloem af. Verhit de olie op hoog vuur in een braadpan. Leg het vlees in de pan en bak het goed bruin. Leg het vlees in een ovenschaal. Fruit uien en knoflook in de braadpan goudgeel. Leg uien en knoflook bij het vlees in de ovenschaal. Voeg wijn, bouillon, citroenschil, laurierblaadjes en tijm aan het vlees toe. Dek de schaal af en bak 11/2 uur in de oven op 180°C. Voeg de venkel toe en bak nog 45 min. Serveer in diepe borden met de venkel en het braadvocht. Geef er aardappelpuree bij die bedruppeld is met wat olijfolie

kalfschenkel met wijn en citroen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfschenkel met wortelen en bloedappelsienensap
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfschenkel Met Tomaten & Witte Wijn
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfschenkel Met Morilles En Grotchampignons In De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hoofdkaas
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept