Kalfsbiefstuk met druivensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

van de druiven de velletjes en pitjes verwijderen. Doe dit direct even voor de witlofsalade. Sap opvangen. Wijn bij het sap schenken, druiven erin leggen. In een pan de boter verhitten, Kalfsbiefstukken aan elke kant ongeveer 4 minuten bakken. Uit de pan nemen en afgedekt warm houden. Wijn-sap boven de pan zeven en de aanbaksels losroeren. Laten inkoken tot ongeveer 1 deciliter. Kalfsfond toevoegen en laten inkoken tot sausdikte. Saus zeven en op smaak brengen met peper en zout. Druiven in de saus opwarmen. De biefstukjes op de voorverwarmde borden serveren half bedekt met de saus en de druiven.

Kalfsbiefstuk met druivensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met champignon-druivensaus
0 min
Bekijk recept
Scholrolletjes met appel en druivensaus
0 min
Bekijk recept

Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kalfsbiefstuk
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Kalfsbiefstuk
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept