Kabeljauwschotel

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de aardappelen, kook ze gaar in een bodem water met zout. Giet ze af en stamp ze fijn. Breng de melk aan de kook en roer de melk en de boter door de aardappelen. Roer de helft van de gehakte amandelen door de puree en breng hem op smaak met peper en zout.
- Verwarm de oven op 200 graden. Spoel de kabeljauwfilet af onder de koude kraan en dep hem droog. Snij de vis in reepjes van 2 centimeter. Meng de kerrie door de zuurkool. Vet een grote ovenschotel in en leg de zuurkool op de bodem. Verdeel de kabeljauw over de zuurkool en dek hem af met de aardappelpuree.
- Strooi de overgebleven amandelen over de puree en bak de het geheel in 35 tot 40 minuten in de oven gaar. Wordt de bovenkant al snel bruin, dek de schotel dan af met een deksel of aluminiumfolie.

Kabeljauwschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept