Kabeljauwfilet met witloof

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de witlof in ringen, smelt boter in de pan.
- Witloof toevoegen en al omscheppend zonder te laten kleuren 5 minuten laten bakken.
- Suiker en slagroom toevoegen en zachtjes laten inkoken tot ragoutdikte. Op smaak brengen met mosterd en zout.
- Als laatste 25 gram boter door het witloof mengen. Intussen de kabeljauw droogdeppen en door de bloem wentelen.
- Olie en 25 gram boter in pan verhitten en de filets in 6 à 7 minuten gaar bakken.
- Witloof over 4 borden verdelen en de kabeljauw hierop schikken.

Kabeljauwfilet met witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept