Jeannette's rabarbertaart

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel en snijd de rabarber fijn. Schik het deeg in een taartvorm. Bedek het deeg met een mengeling van amandelpoeder, 100gr.bloem, 100gr. suiker en de rabarberstukjes.Klop de eieren met de rest van de suiker schuimig.Meng er 50gr. bloem en de room onder.Giet dit mengsel over de rabarbertaart.Strooi er de amandelschilfers op en bak goudbruin aan 225°C in 20 min. Tip: ipv.amandelschilfers kan ook crumble erbovenop.

Jeannette's rabarbertaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Surinaamse gestoomde vis
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-gehaktschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veganistische Stoof Op Roti Gestoeld
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept