Japanse roergebakken rijst met garnalen, omelet en

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de 4 eieren goed door elkaar en bak hiervan 2 dunne omeletten. Rol de afgekoelde omeletten op en snijd deze rollen in reepjes. Verhit de wok en giet de maïsolie erin. Roerbak hierin de garnalen om en om met de knoflook. Schep de garnalen uit de pan en houd ze warm. Bak dan de roerbakgroenten snel om en om. Voeg de chilisaus en de sojasaus erbij en laat deze even “meegaan”. Roer nu de rijst erdoor en laat de rijst eventjes meebakken. Doe de garnalen en hun bakvocht erbij en roerbak het geheel goed door elkaar. Doe er tot slot de omeletreepjes bij en serveer direct met bijvoorbeeld een komkommersalade.

Japanse roergebakken rijst met garnalen, omelet en is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept