Fruitbrochettes met chocoladesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het fruit in gelijke stukken en rijg dit om en om aan de satéprikker Marineer dit spiesje eventueel met grand marnier, en bestrooi het met een beetje poedersuiker voor een extra zoete smaak. Breek de repen chocolade in kleine stukjes en smelt dit au bain marie<warm water bad> Deze warme pure chocolade saus giet je vervolgens lekker over de spiesjes. Serveer met een beetje roomijs of flensjes. De pure chocoladesaus kun je eventueel verrijken met grand marnier of een beetje chilipeper! Dit is een recept van Jan Naaijkens

Fruitbrochettes met chocoladesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Toastjes met ham en kaas en fruitbrochettes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Fruitbrochettes
Nagerecht
Bekijk recept