Fiësta fazant

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

TIP: Kneus de rozemarijnnaaldjes met een keukenmes zodat ze hun aroma beter afgeven. Maak een marinade van witte wijn, sherry, ui, look, rozemarijn en rozijnen. Leg de stukken fazant in de marinade, dek af en laat 1 uur in de koelkast marineren. Schep af en toe om. Haal de stukken fazant uit de marinade en dep ze droog. Doe ze in een magnetronschaal en verwarm 6 min. afgedekt op halve kracht. Breng de marinade op smaak met peper, zout en suiker en giet over de fazant. Laat nog 20 min.verwarmen op lage kracht. Draai na 10 min. om. Meng het bindmiddel door de saus en laat nog 1 min. verwarmen op halve kracht. Bereid de groenten zoals aangegeven op de verpakking. Haal de fazant uit de microgolfoven. Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

Fiësta fazant is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tostada met tofu-kruidensalade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fiesta Burger
0-10 min -
Bekijk recept
Simba'S Fiesta
10-20 min -
Bekijk recept