Fazantenfilets in folie

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de fazantenfilet met zout, de gemberpoeder en peper. Verwarm de boter in een pan en schroei hierin de fazantenfilets aan beide zijden dicht (ca. 2 minuten per zijde). Neem ze uit de pan en leg ze op folie. Verwarm de oven voor op 180 graden. Fruit de kleingesneden ui met kerrie en de kleingesneden knoflook in de bakboter. Voeg de gember en de ananas toe. Verdeel dit mengsel over de filets en sluit de folie. Leg de pakketjes op een bakplaat midden in de oven, gedurende ongeveer 10 minuten. Voeg de apricot brandy toe aan de bakboter en verwarm dit al roerende en giet dit over de filets. Fazantenfilets in folie, gekookte spinazie met partjes hardgekookt ei, witlofsalade en gegratineerde aardappelpuree. Tip: Vervang apricot brandy door sherry of appelsap.

Fazantenfilets in folie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met ’Pas de Bleu’-kaas en peren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van fazant à la forestière
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept