Fazant met boursinsaus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de boter in een pan en bak hierin de fazant rondom bruin. Voeg de bouillon toe en braad de fazant ca. 80 minuten. Keer de fazant regelmatig en bedruip hem met het braadvocht. Voeg de laatste 10 minuten de boursin en de rozijnen toe en bind het vocht met de aangemengde maïzena. Maak de saus op smaak af met zout en peper. Gebraden fazant met boursinsaus, gekookte broccoli, ijsbergsla met gewelde zuidvruchten en gekookte krieltjes. Tip: Voeg een kleingesneden teentje knoflook toe en vervang boursin door paturain. Wel de rozijnen in het vruchtensap. Bestrooi de fazant met zout en peper en bedek de borst met het spek.

Fazant met boursinsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met gerookte zalm in Boursinsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Boursinsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boursinsaus
10-20 min -
Bekijk recept
Roergebakken Gamba's Met Broccoli In Romige Boursinsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept