Rigatoni alla Toranese
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
400 g pasta (bijv. rigatoni)
2 grote uien
200 g spekreepjes (of gerookte spekblokjes)
Bereiding
Kook de rigatoni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de uien doormidden en vervolgens in dunne halve ringen. Verhit een grote koeken- of hapjespan op hoog vuur. Bak de spekreepjes tot ze licht beginnen te kleuren. Draai het vuur wat lager, voeg de uien toe en bak ze al omscheppend in 10-12 minuten gaar en goudbruin. Schep het ui-spekmengsel door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
Rigatoni alla Toranese is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Rigatoni met ribragu »
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat »
Rigatoni alle putanesca 'nostra' »
Macaroni & cheese »