Varkensschnitzels met citroenjus

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen citroen schoon en rasp helft van schil. Halveer citroen en pers een helft uit (andere helft wordt niet gebruikt). Meng met vork in diep bord bloem met mespunt zout en peper. Dep filetlapjes droog met keukenpapier en wentel door gekruide bloem. Schud overtollig bloem van vlees af. Verhit in koekenpan 2 eetlepels boter. Bak schnitzels in ca. 8 minuten goudbruin en gaar. Neem schnitzels uit pan en houd warm. Citroenrasp- en sap en 1 eetlepel water door bakvet roeren. Roer aanbaksels goed los. Smelt rest van boter in jus. Leg schnitzels op borden en schenk jus erover. Knip koriander fijn erboven.

Varkensschnitzels met citroenjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met citroenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met citroenjus en kropsla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Met Citroenjus En Kropsla
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koriander-limoenboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensschnitzels met spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine varkensrollades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept