Exotisch yoghurtijs met mangosaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bekertjes roomyoghurt ca. 2 1/2 uur in de diepvries zetten.
- Intussen in een zeef de mango laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt). Mango met de suiker in de keukenmachine pureren,of boven een kom door een zeef wrijven. Kiwi?s schillen en in kleine stukjes snijden. door mangosaus scheppen. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
- Op 4 bordjes elk yoghurtijs storten. Mangosaus eromheen schenken. Passievruchten halveren, met een lepeltje het vruchtvlees eruit scheppen en over het ijs verdelen.

Exotisch yoghurtijs met mangosaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept