Everzwijnstoofpotje met knolgroenten, tomaat en sc

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kleur het everzwijnstoofvlees in hete olijfolie tot ze langs alle zijden mooi bruin ziet, kruid ze met flink wat peper en bevochtig met de wijn. Laat eventjes opkoken en voeg er dan de fonds, de groenten en het kruidentuiltje aan toe. Laat rustig sudderen tot het vlees gaar is en hou het dan terzijde. Voeg de gepelde tomaat bij de saus, laat 10 minuutjes sudderen en bind ze. Kook de pasta al dente. Kruid de saus na en voeg er het vlees en de gekookte pasta aan toe. Laat nog eventjes opwarmen en strooi er de peterselie overheen.

Everzwijnstoofpotje met knolgroenten, tomaat en sc is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scones met cream & jam
20 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Krokante kiptortilla
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fijne filodeeghapjes met geitenkaas
60 min -
Bekijk recept
Haricots verts met sjalottendressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Everzwijnstoofpotje met wintergroenten
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnstoofpotje met knolselderpuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept