Everzwijnsteak met witloof en boschampignons

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotjes, boschampignons en ontbijtspek fijn snijden. Grilplaat voorverwarmen. Bak de sjalotjes, de boschampignons en het ontbijtspek aan in wat boter en kruid met peper van de molen. Laat rustig een 10-tal minuutjes sudderen met het deksel op de pan. Bak ondertussen de steaks aan op de grilplaat naar wens. Voeg de rode wijn toe aan het groentemengsel en laat nog even doorwarmen. Giet dit sausje op de everzwijnsteak en dien op met 1 stronk gestoofd witloof en 4 à 6 kroketjes per persoon. Geniet van deze wildmaaltijd!

Everzwijnsteak met witloof en boschampignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde everzwijnsteak, saus met honing en gember
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Everzwijnsteak met porto en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnsteak met witloof en boschampignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept